Jornades

3ª Edició del Women 360º Congress

Fotografia de les autoritats abans de la inauguració de la 3a Edició del Women 360º Congress

Fotografia de les autoritats abans de la inauguració de la 3a Edició del Women 360º Congress

 

El 13 d’octubre s’ha celebrat la III edició del Women 360º Congress, que enguany ha reunit a més de 300 directives,  empresàries i professionals de la salut i el benestar a  les instal·lacions d’ESADECREAPOLIS a Sant Cugat del Vallès.

La inauguració ha estat a càrrec de: Carme Forcadell, Presidenta del Parlament de Catalunya, Dolors Bassa, Consellera  de Treball, Afers Socials i Família, Mercè Conesa, Alcaldessa de Sant Cugat del Vallès i la Directora del Women 360º Congres, Rosa Cuscó. Juntament amb ells també hi havia Anna Mercadé, Directora de l’Observatori Dona Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona i Joaquín Borda, President d’ESADECREAPOLIS.

El Women 360º Congress, el primer congrés de salut, benestar i empresa per a la dona directiva i empresària, neix com un espai de comunicació i intercanvi de coneixement. En cada edició del congrés, s’analitzen i es valoren les tendències, l’ actualitat i les mancances en clau femenina en l’ambit del món laboral i en el benestar i salut de les dones. També s’ aporten propostes a les necessitats reals de la dona.

L’objectiu del congrés és oferir un espai d’interacció amb altres empresàries amb interessos comuns, abordar temes que preocupen a la dona sobre salut, empresa, benestar i bellesa, oferint informació rellevant de la mà de professionals reconeguts /es, i concloure amb solucions al respecte; a més de donar major visibilitat social i empresarial a la dona.

 

Moment durant la inauguració del 3a Edició del Woment 360º Congress

Esquerra a dreta: Joaquín Borda, Dolors Bassa, Carme Forcadell, Mercè Conesa, Anna Mercadè i Rosa Cuscó

 

Font: ODEE

Pin It on Pinterest