Jornades

Els horaris a debat: la gestió del temps de treball

DSCN0224

Palau Macaya, 17 de novembre de 2015

El passat 17 de novembre a la sala d’actes del Palau Macaya va tenir lloc la  jornada Els horaris a debat: la gestió del temps de treball, organitzada per l’Observatori Dona Empresa i Economia conjuntament amb el Consell de Treball Econòmic i Social de Catalunya (CTESC).

El Ctesc, a través d’Esther Sánchez va fer públic l’ informe La Gestió del temps de treball remunerat en el context de la reforma horària. Per altra banda, la directora de l’Observatori Dona Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona, Anna Mercadé, va  exposar els resultats del treball sobre Mesures de conciliació i reforma horària. Aplicació i opinió de les empreses catalanes.

Posteriorment, es celebraren tres taules rodones de diferents entorns que reflexionaren i portaren a debat  quin hauria de ser el marc normatiu que afavorís un canvi en els horaris socials i laborals, i quines haurien de ser les actuacions a desenvolupar a través de la negociació col.lectiva. També es reflexionà sobre quins haurien de ser els factors del context actual i les iniciatives públiques que afavorissin el canvi en la gestió del temps de treball i  el grau d’implicació de les mesures de conciliació i de reforma horària de les empreses catalanes.

 

Pin It on Pinterest