Sala de Premsa

«Empresas que apuestan por conciliar»

Foto de l'article "La Vanguardia"

Foto de l’article «Empresas que apuestan por conciliar; La Vanguardia»

L’article publicat per «La Vanguardia» el passat 24 de març, el qual feia referència a la conciliació entre la vida laboral i la professional, i la dificultat que això comporta encara aquí, tant a Catalunya com en el conjunt de l’estat espanyol. S’ha comptat amb la col·laboració d’Anna Mercadé, directora de l’Observatori Dona, Empresa i Economia (ODEE) i  Carlota Pi, cofundadora de la comercialitzadora d’electricitat HolaLuz.com.
L’article es centra en tres punts claus per entendre bé què és la conciliació i com poder-la adaptar, el primer és l’horari europeu, la mida de les empreses i la desició de tancar els dissabtes a la tarda.
Anna Mercadé, amb un punt de vista reivindicatiu, explica les mesures que caldria adoptar a nivell empresarial i institucional per poder aconseguir la conciliació entre la vida laboral i la vida professional, per altra banda s’exposen les mesures adoptades per Carlota Pi a Holaluz: els treballadors no tenen horaris fixes, hi ha una guarderia a la pròpia oficina i organitzen sessions de yoga i runnig.

 

Pin It on Pinterest