Jornades

Emprenedoria femenina: experiències i oportunitats en l’àmbit tecnològic

Foto Anna Mercadé jornada de Emprendimiento Femenino

Google Campus, Madrid 2 de desembre de 2015

La Fundación INCYDE, amb la col.laboració del Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad i l’Instituto de la Mujer para la Igualdad de Oportunidades,  organitzà la Jornada d‘Emprendimiento Femenino: experiencias y oportunidades en el ámbito tecnológico, dins el programa d’ Igualtat de gènere i conciliació de la vida laboral i familiar, finançat amb fons del Mecanisme Financer de l’Espai Econòmic Europeu 2009-2014.

La jornada, que va tenir lloc al Google Campus de Madrid, comptà amb la presència d’emprenedores que parlaren de la seves experiències i motivacions, així com d’expertes que explicaren les claus d’èxit de les startups i del  món de l’emprenedoria de la dona.

A l’acte fou convidada la directora de l’Observatori Dona Empresa i Economia, Anna Mercadé, qui explicà els beneficis econòmics i socials d’invertir en dones. Anna Mercadé també moderà la taula rodona sobre el Canvi de paradigma invertint en dones emprenedores amb Carina Szilka de K Ventures i Macarena Polleti, Business Booster.

 

 

Més informació:

Pin It on Pinterest