Sala de Premsa

Presentació de la 3ª edició del Women 360º Congress

Marina Gelia, Anna Mercadé, Joaquín Bordas, Rosa Cuscó, Mireia Mata i Lidia Codinachs

Marina Gelia, Anna Mercadé, Joaquín Bordas, Rosa Cuscó, Mireia Mata i Lidia Codinachs

L’auditori de la Cambra de Comerç de Barcelona ha sigut l’escenari escollit per a presentar la 3a edició del Women 360º Congress. A través d’una roda de premsa, en la qual han participat: Rosa Cuscó, directora i fundadora del Women 360º Congress;  Lidia Codinachs, relacions públiques i fundadora Women 360º Congress; Marina Geli, metgessa i ex Consellera de Sanitat de la Generalitat de Catalunya; Joaquín Bordas, president d’ESADECREAPOLIS i Anna Mercadé, directora de l’Observatori Dona Empresa i Economia (ODEE).

A l’acte s’ha presentat el programa del proper congrés que tindrà lloc el 13 d’octubre a les instal·lacions d’ESADECREAPOLIS de Sant Cugat del Vallès. En l’edició d’enguany, la tercera, el Women 360º Congress es dirigirà a la salut i el benestar de les dones, en especial a les dones directives, empresàries i professionals.

Anna Mercadé ha sigut l’encarregada d’inaugurar l’acte i ho ha fet posant sobre la taula xifres i dades sobre la situació i la representativitat de la dona en els llocs directius i en els consells d’administració.  Anna Mercadé ha assegurat que en 10 anys gairebé no hi ha hagut canvis en les xifres de les dones en els llocs de dedició. Per altra banda, Anna Mercadé ha destacat en quins àmbits sí que s’ha produït un canvi de tendència, com són el camp científic i intel·lectual. També s’ha resaltat el fet que les dones, tot i que actualment tenen un nivell formatiu més elevat que els homes, això no es veu reflectit en la seves carreres professionals.

Marina Geli ha aportat algunes xifres en termes de salut que ajuden a explicar la mirada de gènere a Catalunya i ha destacat que la primera causa de mort de les dones són les malalties vasculars, tot i que hi ha una tendència a relacionar-les amb els homes.

La roda de premsa ha finalitzat amb l’explicació del programa científic, els ponents i les novetats d’enguany de la mà de Rosa Cuscó.
ss.

Font: ODEE

Rodadepremsa1

Moment de la Roda de premsa

Pin It on Pinterest