Jornades

1st Women Business & Justice European Forum

La degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Mª Eugènia Gay; l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; la nova consellera de Justícia de la Generalitat, Ester Capella; l’exconsellera de Treball, Mar Serna i la directora de l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona, Anna Mercadé; han inaugurat aquest esdeveniment que promou accions per enfortir les xarxes de lideratge de les dones, crear aliances i aconseguir la paritat completa 50/50.

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), amb colideratge amb l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona, Associació 50a50, Women 360º Congress i FCB Femení, han acollit els dies 7 i 8 de juny la celebració del 1st Women Business & Justice European Forum. Un esdeveniment que vol posar en valor la plena participació de la dona en el món de la justícia, l’empresa, les noves tecnologies, l’esport, les institucions i la societat en general.

 

Durant la inauguració, la degana, Mª Eugènia Gay ha expressat:  “Tenim una missió perquè volem una societat on les dones participem activament en totes les decisions i en tots els àmbits per tal de contribuir a millorar la democràcia i la bona governança. No és suficient en desitjar una societat més paritària i més justa. Hem de creure de veritat en la igualtat i treballar per aconseguir-la”.

A través de diferents taules rodones, el 1st Women Business & Justice European Forum  vol analitzar els models d’èxit femení a través de dones rellevants del  món jurídic, empresarial, jurídic, social, polític, esportiu…  que promouran accions per enfortir les xarxes de lideratge de dones, crear aliances i aconseguir la paritat completa 50/50.
També pretén posar de manifest la intenció de promoure un autèntic lobby i una xarxa europea per tal d’implementar l’Agenda 2030 de les Nacions Unides per al desenvolupament sostenible en igualtat de gènere.

 

La directora de l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona i membre del Comitè Científic del Fòrum, Anna Mercadé, ha moderat la taula rodona: Igualtat, Economia i Empresa.

 

El 1st Women Business & Justice European Forum és una d’aquestes activitats amb vocació de repetir-se en un futur i que responen a una de les Fites establertes: “La celebració d’actes i campanyes en defensa de l’efectivitat  de la igualtat de gènere”.

 

Font: ICAB i ODEE, 7 i 8-06-2018

Més informació:

Subscriu-te al nostre newsletter

Pin It on Pinterest