Jornades

Anna Mercadé participa en Els imperdibles de La Confederació

Anna Mercadé, directora de l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona participa en els Imperdibles de La Confederació amb la ponència: «Cap a una transformació de les estructures econòmiques i socials en clau de gènere».

El tercer sector és un dels sectors més feminitzats, 3 de cada 4 persones contractades són dones, i a diferència d’altres àmbits, el 50,3% de la composició dels òrgans de govern de les entitats que conformen el tercer sector són dones. Però, tot i així, encara pateixen sous baixos, poca valorització i reconeixement, i manca de recursos, en un camp, que s’ha demostrat durant la pandèmia, que és imprescindible per continuar la vida, crear-la i cuidar-la.

Anna Mercadé en la conferència reflexiona sobre els obstacles que es troben les dones del tercer sector en una societat patriarcal, masculina i amb una divisió del treball tradicional, sobre la necessitat de canvis profunds en la societat, tant a nivell econòmic com social, i les solucions per revertir aquesta la situació. Mercadé assegura: «Les dones volem manar per fer-ho millor i canviar la societat, i juntes arribarem més lluny».

Tot això i molt més, ho podeu escoltar en la següent ponència:

Font: ODEE i La Confederació, 24 de febrer de 2022

Subscriu-te al nostre newsletter

Pin It on Pinterest