Sala de Premsa

Campanya #IgualtatÉsUrgent8M

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, hem proposat que feu sentir la vostra veu per a la igualtat de gènere a través de la campanya #IgualtatÉsUrgent8M creada des de l’Observatori Dona, Empresa i Economia (ODEE) de la Cambra de Comerç de Barcelona, que treballa per la igualtat de gènere en l’entorn professional i econòmic.

LA CAMPANYA

La igualtat de gènere és un dret humà fonamental i l’Objectiu nº 5 de l’Agenda 2030. Però malgrat els avenços de les darreres dècades encara hi ha moltes dificultats:

  • les lleis i les normes socials discriminatòries continuen sent generalitzades
  • les dones segueixen estant infra-representades a tots els nivells de lideratge polític, econòmic i social
  • 1 de cada 5 dones i nenes d’entre 15 i 49 anys afirma haver patit violència sexual o física a les mans d’una parella íntima en un període de 12 mesos

Nosaltres hem preguntat: Què afegiries TU a la llista?  Què caldria afrontar JA? Què és per a tu més urgent per a aconseguir la igualtat de gènere?

Us hem convidat a respondre a AQUESTA PREGUNTA a través d’un vídeo per compartir a les xarxes socials amb el hashtag #IgualtatÉsUrgent8M.

COM S’HA PARTICIPAT?

S’ha demanat per les diferents xarxes socials que es gravi un vídeo, de durada màxim d’un minut i en vertical, responent a la pregunta «Per a  MI, QUÈ és el més URGENT per a aconseguir la IGUALTAT DE GÈNERE” i compartir aquesta gravació amb tanta gent com es pugui utilitzant els canals i les etiquetes que trobaràs a continuació.

Twitter: #IgualtatÉsUrgent8M / @odeecambra

Linkedin: #IgualtatÉsUrgent8M / Observatori Dona Empresa Economia

Instagram: #IgualtatÉsUrgent8M / @odeecambrabcn

Whatsapp: #IgualtatÉsUrgent8M / Amb link a la campanya perquè s’hi sumin les teves amistats

QUÈ HEM FET des de l’ODEE?

  • Hem fet retuit, like i compartirem els vídeos que estiguin etiquetats amb el hashtag #IgualtatÉsUrgent8M
  • Hem fet un recull de tots els vídeos als nostres suports digitals.
  • Hem fet resum de la campanya i anàlisi de continguts per inspirar accions futures per a la igualtat de gènere de la ODEE.

Gràcies a totes i tots per la vostra col.laboració i us deixem el recull de les propostes del què és més urgent per aconseguir la Igualtat i el vídeo resum de la campanya!!!

Font: Odee, 16 de març de 2023

Subscriu-te al nostre newsletter

Pin It on Pinterest