2n Seminari Internacional de Transparència: El foment del bon govern


Detalles de Evento


2n Seminari Internacional de Transparència: El foment del bon govern, en el marc del programa de formació Aula de Transparència, que tindrà lloc els propers dies 23 i 24 de novembre a la seu de l’il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Carrer Mallorca 283, 8a planta (sala polivalent) 08037 Barcelona, organitzat per l’Agència de la Transparència de l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb la col·laboració de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.

En aquesta ocasió, el seminari abordarà tres àmbits clau que el bon govern planteja. En primer lloc, s’analitzarà el paper que han de tenir els òrgans de garantia de la transparència i el bon govern que han anat creant diverses administracions, amb la finalitat clara de prevenir el frau i promoure la integritat pública. En segon lloc, tractarà sobre les polítiques d’integritat i ètica pública i sobre els instruments pràctics de gestió dels conflictes que s’estan implementant en diverses administracions per garantir la prevalença de l’interès general i evitar que els interessos particulars dels gestors públics interfereixin en les decisions. Per últim, s’abordarà el debat sobre els models de gestió dels serveis d’interès general o universal, en què es valoren els pros i contres dels models de gestió privada i de remunicipalització dels servies públics i se n’analitzarà la compatibilitat amb el dret europeu de la competència.

Trobareu més informació de l’acte a través del link , així vom també trobareu el programa de l’acte clicant al link.

En cas d’estar interessades en participar, cal omplir el formulari d’inscripció que trobareu en el següent link: http://transparencia.amb.cat/web/l-agencia/inscripcio-aula

Subscriu-te al nostre newsletter

Pin It on Pinterest