3r Seminari Internacional de Transparència: «Integritat publicoprivada per a una nova governança»


Detalles de Evento


3r Seminari Internacional de Transparència: Integritat publicoprivada per a una nova governança, en el marc del programa Aula de Transparència, que tindrà lloc els propers dies 8 i 9 de novembre de 2018, a la seu de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Carrer Mallorca 283, 8a planta (sala polivalent) 08037 Barcelona; organitzat per l’Agència de Transparència de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.

 

En aquesta ocasió, el seminari abordarà tres àmbits clau que el bon govern planteja. En primer lloc, s’analitzarà de nou el paper que han de tenir els òrgans de garantia de la transparència i el bon govern que han anat creant diferents administracions, amb funcions i capacitats no sempre coincidents, però amb la finalitat clara de prevenir el frau i promoure la integritat pública. En segon lloc, el seminari tractarà sobre les polítiques d’integritat i ètica pública, sobre els instruments pràctics de gestió dels conflictes d’interès que s’estan implementant en diverses administracions per garantir la prevalença de l’interès general, i sobre el disseny del nou paradigma de gestió publicoprivada en el qual necessàriament s’han d’establir aliances per a la integritat. Per últim, el seminari abordarà el debat sobre el rol de la ciutadania activa, impulsora del dret d’accés, de l’alerta de la corrupció i dels models de participació en la integritat pública.

 

Per descarregar el programa i enviar el formulari d’inscripció, cliqueu en següent link: http://transparencia.amb.cat/web/finestres-de-transparencia/aula-de-transparencia/tercer-seminari-internacional

 

Subscriu-te al nostre newsletter

Pin It on Pinterest