5a Jornada Innovació en el bon govern: igualtat de gènere i transparència


Detalles de Evento


L’Agència de Transparència convida a la 5a jornada de formació del programa AULA DE TRANSPARÈNCIA. La cinquena jornada del programa de formació Aula de Transparència aborda un tema clau per a la innovació en el bon govern: la transparència en les polítiques d’igualtat de gènere.

Les places d’assistència són limitades, i per tal de poder inscriure’s s’ha d’omplir un formulari, també es pot fer mitjançant el correu electrònic. transparencia@amb.cat o per telèfon al 93 112 49 41. La jornada tindrà lloc a l’Auditori de la Seu de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, al carrer 62, núm. 16-18 de la Zona Franca

Aquesta jornada pretén fomentar la trans­parència i la visibilitat de les dades sobre la composició de gènere en la política i la gestió pública per tal de fer un diagnòstic sobre la situació real del paper que tenen les dones en aquest àmbit. Per això l’acte comptarà amb la intervenció de la directora de l’Observatori Dona, Empresa i Economia, la Sra. Anna Mercadé.

En definitiva, aquesta jornada vol ser un diàleg constructiu entre expertes, responsables públics i alcaldes i alcaldes­ses compromeses amb la promoció de la igualtat de gè­nere. Volem oferir una mirada oberta i exigent, començant per l’espai metropolità.

Més informació

Subscriu-te al nostre newsletter

Pin It on Pinterest