6a Edició del Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps 2017


Detalles de Evento

  • Date:

 

S’ha obert la convocatòria de la sisena edició del Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps impulsada per l’Ajuntament de Barcelona per a promoure l’harmonització del temps laboral, personal, familiar i social de les persones treballadores.

 

Informacions pràctiques:

  • Les candidatures es poden presentar fins al 31 d’octubre de 2017 mitjançant aquest formulari online o bé omplint la butlleta que trobareu a la web, juntament amb les bases​.
  • Enguany hi ha quatre modalitats: empreses micro (de menys de 10 persones  treballadores), empreses petites (entre 10 i 50 persones treballadores), empreses mitjanes (entre 51 i 250 persones treballadores) i empreses grans (de més de 250 persones treballadores). A més, el jurat concedirà, si s’escau, una menció especial a una organització membre de la Xarxa NUST (Nous Usos Socials del Temps).
  • Qui es pot presentar? Totes les empreses, entitats, associacions, cooperatives, etc., amb independència de la seva activitat i sector empresarial, implantades a Barcelona i àrea metropolitana, amb bones pràctiques de conciliació i temps.
  • Què cal presentar? Una mesura innovadora destacada  + tot el paquet de mesures que ja s’han implementat i/o està previst implementar en l’empresa o organització.
  • Què aporta?  Com han manifestat empreses guanyadores en anteriors edicions, guanyar el premi té molts beneficis a part del reconeixement del jurat: dóna fortalesa al model d’organització, dóna visibilitat pública a l’empresa, genera confiança dins l’empresa i enforteix el vincle amb la resta d’empreses que també implementen mesures de conciliació i temps

Subscriu-te al nostre newsletter

Pin It on Pinterest