8a Edició Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps


Detalles de Evento


 l’Ajuntament de Barcelona convoca la vuitena edició del Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps, amb el qual es vol reconèixer, promoure i divulgar la tasca d’aquelles empreses i organitzacions compromeses a millorar la gestió del temps, afavorint la corresponsabilitat i la conciliació entre la vida laboral, familiar, personal i social.

 

Les candidatures es poden presentar entre l’1 i el 31 d’octubre de 2019 mitjançant, aquest formulari online seguint les bases específiques que us adjuntem en pdf. Poden presentar-se totes les empreses, cooperatives, fundacions, etc., amb independència de la seva activitat i sector empresarial, implantades a Barcelona o àrea metropolitana, amb bones pràctiques de conciliació i temps.

 

El guardó s’emmarca en el marc del Pacte del Temps, una estratègia impulsada per l’Ajuntament de Barcelona amb el compromís municipal i de les organitzacions socials i econòmiques de la ciutat, per tal d’actuar conjuntament i aconseguir una organització social del temps que doni una resposta efectiva a les necessitats i interessos de les persones i de les empreses de la ciutat.

 

Una proposta que convidi a tothom a formar part d’un compromís de ciutat per a una organització dels temps més saludable, igualitària i eficient.

 

S’obsequiarà les organitzacions guanyadores amb un vídeo de divulgació de les mesures guanyadores de cada empresa, un diploma institucional de reconeixement i un guardó dissenyat per l’alumnat de Modelisme Industrial de l’Escola Massana i produït per la Fundació ECOM i la Fundació Estimia.

Per més informació, podeu obtenir-la a la pàgina web o posar-vos en contacte amb la Xarxa NUST (Nous Usos Socials del Temps).

Subscriu-te al nostre newsletter

Pin It on Pinterest