Acte clausura MOOC Mujeres y Liderazgo


Detalles de Evento

Este evento terminó el 06 junio 2017


Homuok celebra la clausura del MOOC «Mujeres y Liderazgo», un curs online, obert a tothom, que té per objectiu conscienciar a les dones del biaix inconscient del nostre entorn i de l’apoderament femení aplicat a les decisions que es prenen diàriament.

L’acte tindrà lloc el proper 6 de juny a la Fàbrica Moritz de Barcelona a les 19.00h.

Es comptarà amb la participació de Mar Gaya, psicòloga i tècnica superior en implantació de plans d’Igualtat en l’empresa i membre del Consell de Conselleres, Núria Salán, professora de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa i presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia; Mara Dierssen, neurobiologia en el Centro de Regulación Genómica i Anna Mercadé, directora de l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona, serà un fòrum de reunió de tots els participants del curs.

El proper 6 de juny a la Fàbrica Moritz de Barcelona a les 19.00h.La inscripció és gratuïta però l’aforament és limitat. Per confirmar l’assistència a través d’aquest link https://www.eventbrite.es/e/entradas-nuestras-voces-mujeres-y-liderazgo-34271520039?aff=affiliate1.

Subscriu-te al nostre newsletter

Pin It on Pinterest