Curs virtual de Polítiques d’Igualtat en les Empreses del Campus Empresarial Virtual de la Cambra de Comerç de Barcelona


Detalles de Evento

  • Date:

Curs de Polítiques d’Igualtat en les Empreses del Campus Empresarial Virtual de la Cambra de Comerç de Barcelona, que té per objectius: donar a conèixer les principals claus per poder desenvolupar polítiques d’igualtat i no discriminació en qualsevol tipus d’organització, facilitar un mètode de treball que permeti el disseny d’un pla d’Igualtat i situar els àmbits de risc legal derivats de la no adopció o incompliment de les obligacions jurídiques en matèria d’igualtat.

 

Aquest curs, que està dirigit a professionals de l’àmbit social, laboral i educatiu, té una durada de 50 hores i un cost de 400 euros. Comença el 20 de setembre i finalitza el 20 de novembre de 2018, seguint la metodologia del campus empresarial virtual i està impartit per la consultora Mar Gaya, psicòloga, màster en direcció i gestió de Recursos Humans per l’EAE-UPC i Tècnica superior en implantació de plans d’igualtat en l’empresa.

 

Trobareu la convocatòria, programa, més informació, així com mitjà d’inscripcions en el següent link: http://www.cevirtualbarcelona.es/cursos/curs-online-politiques-igualtat

 

Aprofitem per informar-vos que el Govern ha aprovat la Guia per a la incorporació de la perspectiva de gènere en els contractes públics per promoure la integració de la perspectiva de gènere en la contractació pública i facilitar als òrgans de contractació les pautes per fer-ho. La incorporació de la perspectiva de gènere en la contractació pública consisteix en tenir en compte, mitjançant diagnòstics de gènere, els possibles desequilibris existents entre les dones i els homes, i incorporar clàusules per eradicar-los i evitar la generació de noves desigualtats. Per a més informació cliqueu aquí.

 

Subscriu-te al nostre newsletter

Pin It on Pinterest