Formació en Polítiques d’Igualtat en les empreses: Disseny, Continguts i Metodologia


Detalles de Evento


La Cambra de Comerç de Barcelona ofereix formació virtual per aquelles empreses que vulguin aplicar la legislació vigent en matèria d’igualtat. Aquesta formació proporciona les claus per a poder dissenyar i desenvolupar polítiques d’igualtat i no discriminació. Al finalitzar el curs, aquelles persones que hagin realitzat un 75% de les activitats rebran un certificat acreditatiu.

Els principals objectius d’aquesta formació són: Donar les principals claus a partir de les quals poder desenvolupar polítiques d’igualtat i no discriminació en qualsevol tipus d’ organització. Facilitar un mètode de treball que permeti el disseny d’un Pla d’ Igualtat. Situar els àmbits de risc legal derivats de la no adopció o incompliment de les obligacions jurídiques en matèria d’igualtat i els àmbits de desenvolupament econòmic que permetin optimitzar-ne l’adaptació.

La durada prevista és de 9 setmanes (50 hores lectives), s’iniciarà el 3 d’octubre i finalitzarà el 24 de novembre, amb un cost de 400€. Aquelles organitzacions que ho desitgin poden sol·licitar la possibilitat d’obtenir aquest programa a mida a cada una d’elles.

La persona encarregada de dirigir i donar suport als alumnes serà Mar Gaya, psicòloga experta en matèria de polítiques d’igualtat i recursos humans, membre del Consell de Conselleres de l’ODEE.

 

Més informació

Subscriu-te al nostre newsletter

Pin It on Pinterest