Fòrum «Bretxa salarial de gènere»


Detalles de Evento

  • Date:
  • Lugar de encuentro: Palau Macaya

Inscripcions tancades

S’ha obert la inscripció per a participar en el fòrum del 25 de febrer a Barcelona destinat a les empreses i els professionals interessats a abordar la qüestió de la bretxa salarial entre homes i dones.

El Servei d’Igualtat i Qualitat en el Treball per a Empreses organitza el 25 de febrer un fòrum dedicat a les polítiques destinades a eliminar la bretxa salarial, que és un dels objectius del Pacte Europeu per la Igualtat de Gènere (2011-2020).

En el transcurs de la jornada, diverses persones del més alt nivell acadèmic i professional tractaran d’explicar, en el marc d’una entrevista-col·loqui, les causes profundes d’aquestes desigualtats i de donar algunes claus per a disminuir una bretxa que, de mantenir-se les actuals circumstàncies, es calcula que trigarà prop de vuit dècades a tancar-se.

Hi intervindran

· Joaquín NIETO, director de l’Oficina de l’Organització Internacional del Treball (OIT) a Espanya.

· Consuelo CHACARTEGUI, doctora en Dret, professora titular de Dret del Treball i de la Seguretat Social i vicedegana de la Facultat de Dret de la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

· Anna MERCADÉ, directora de l’Observatori Dona, empresa i economia de la Cambra de Comerç de Barcelona i experta en creació d’empreses i lideratge femení.

· Teresa BLASI, vicepresidenta de la comissió de Dones Advocades a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB) i experta en Dret Laboral.

· Ernest POVEDA, president de la consultora ICSA Recursos Humans i director dels informes Diferències retributives home-dona, realitzats en col·laboració amb l’escola de negocis EADA.

Conducció

· Josep PUIGBÓ, periodista. Actualment, dirigeix i presenta el programa (S)avis a Televisió de Catalunya.

Presentació

· Jordi MIRÓ, director general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball del Departament d’Empresa i Ocupació.

· Montserrat GATELL, presidenta de l’Institut Català de les Dones.

Subscriu-te al nostre newsletter

Pin It on Pinterest