III Fòrum d’Inversió Dones TIC Emprenedores


Detalles de Evento


 

III Fòrum d’Inversió Dones TIC emprenedores, que es celebrarà el 5 de febrer a las 9:45h, en la planta 1 del EVERIS LIVING LAB (C/ de Pedro i Pons 6, 08034 Barcelona), organitzat per Keiretsu Fòrum i el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de l’ODEE.

 

El Fòrum va dirigit a dones cofundadores o CEO d’una Startup tecnològica que busca finançament per créixer. Si esteu interessades en participar en el Fòrum, cal que ompliu el següent formulari.

 

Perfil de les startups que poden participar:

  • Startup amb una dona emprenedora que sigui fundadora o sòcia
  • Empreses tecnològiques, amb perfil multisector, on la tecnologia sigui el valor clau del negoci, o startups que treballin amb tecnologies disruptives: Intel·ligència Artificial (IA): NLP Natural Language Processing, ètica de la IA, Big Data i Analytics, etc.

 

Es valorarà especialment aquelles startups que generin tecnologia, o que aquesta sigui rellevant en la cadena de valor del negoci.

 

  • Empreses que busquin una inversió de 50.000 a 500.000€, sigui en capital o préstecs
  • Valor d’empresa per sota de 2,5M€
  • Empreses ja constituïdes, encara que no necessàriament hauran de tenir rondes de finançament prèvies
  • Equip format per més d’una persona
  • Facturant o en fase de comercialització.

 

Les companyies interessades hauran de formalitzar una proposta seguint el següent formulari, i una vegada completat l’hauran de remetre per e-mail a presidencia@keiretsuforum.com

S’ha elaborat un perfil cec de les startups finalistes que presentaran el día 5 en el Fòrum d’inversió Dones Tic Emprenedores. Podeu accedir en aquest enllaç 

Més informació en aquest enllaç.

Subscriu-te al nostre newsletter

Pin It on Pinterest