Jornada 12×12 Dones i Tic


Detalles de Evento

  • Date:

Jornada de Presentació dels Premis 12×12 Dona TIC que s’emmarca dins dels actes anuals de 12×12 que organitza la Secretaria per a la Governança de les TIC de la Generalitat de Catalunya i Tertúlia Digital, amb la col.laboració de l’Observatori Dona Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona.

 

Aquest esdeveniment vol impulsar i reconèixer el paper de les dones en l’àmbit de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, així com sensibilitzar els agents econòmics i socials de la necessitat d’incorporar més dones -i, especialment, joves i nenes- en aquest sector.

 

A l’acte intervindràn: la Hble. Sra. Neus Munté, consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya; la Sra. Teresa Maria Pitarch, presidenta de l’Institut Català de les Dones; Sr. Jordi Puigneró, secretari per a la Governança de les TIC; Sra. Anna Mercadé, directora de l’Observatori Dona, Empresa i Economia; Sr. Tomàs Cascante, director de Tertúlia Digital; Sra. Marga Bonmatí, directora de l’Àrea TIC de la UPC; Sra. Eva Blanco, directora de Relacions Públiques d’HP; Sra. Caroline Ragot, guanyadora del premi Divulgadora Dona TIC 2015; Sta. Sara Martínez, estudiant INS Ernest Lluch i guanyadora premi MSchools;  i la Sra. Carlota Marí, consultant & Digital Project Manager.

 

Més informació en la web del 12×12 Congress: http://tertuliadigital.com/12×12

Subscriu-te al nostre newsletter

Pin It on Pinterest