Jornada Guanyem talent i productivitat a través de l’equitat


Detalles de Evento


En aquesta jornada s’abordarà com, a través de les polítiques d’igualtat i equitat, les organitzacions guanyen competitivitat, tant gestionat el talent lliure de biaix, com introduint la perspectiva de gènere. Així com també, es donaran a conèixer les iniciatives que tenen com a principal objectiu treballar la igualtat de forma transversal i posar de relleu la importància i la urgència que les dones ocupin la meitat dels llocs de decisió.

Com a ponents destaquem: Sara Berbel, directora general de Barcelona Activa; Mar Gaya, consultora especialitzada en igualtat de gènere; Gemma Calvet, directora de l’Agència de Transparència de l’AMB; Victòria-Eugènia Martínez Fraile, directora d’Equitat d’AGBAR; Tomàs Llompart, director de l’Àrea de Desenvolupament de Servei a Suara Cooperativa; Anna Mercadé, directora de l’Odee de la Cambra de Comerç de Barcelona i Juliana Vilert, presidenta de la Fundació Factor Humà.

Dia: 26 d’abril,

Hora: de les 9.00 h a les 11.30 h

Lloc: Auditori de Barcelona Activa, C/ Llacuna 162-164, Barcelona

Organitza la Fundació Factor Humà amb la col·laboració de l’Odee de la Cambra de Comerç de Barcelona i Barcelona Activa.

Programa de la jornada gratuïta, informació i registre d’inscripcions link.

Subscriu-te al nostre newsletter

Pin It on Pinterest