Oberta la convocatòria de la 7a edició dels Premis DonaTIC


Detalles de Evento

  • Date:

Ja es poden presentar les candidatures per la 7a edició dels Premis Dona TIC, que enguany es pot optar a 8 categories que s’agrupen en 3 àmbits: professional; acadèmic i de revelació; de divulgació i iniciatives referents.

Els Premis DonaTIC, organitzats pel Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, tenen el doble objectiu de reconèixer el paper fonamental de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de les noves tecnologies, i oferir referents a les nenes i adolescents que dubten si dedicar-se o no a les disciplines CTEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) en el futur.

Aquests guardons promouen l’accés de les dones a l’àmbit tecnològic, n’incrementen la presència, reconeixen el paper essencial d’aquelles que ja pertanyen al món TIC i, en definitiva, en fomenten la participació en la construcció de la societat digital amb criteris d’igualtat.

El lliurament dels guardons dels Premis DonaTIC es fa coincidir amb el Dia d’Ada Lovelace, en reconeixement a la que fou la primera programadora de la història. Enguany cau en festiu, per tant, el lliurament dels Premis DonaTIC 2021 es farà el següent dia laborable, el 13 d’octubre.

El termini de presentació de candidatures és fins el 19 de maig.
 

Inscripció i bases aquí

 

Imagen

Subscriu-te al nostre newsletter

Pin It on Pinterest