Oberta la inscripció de la 9a edició Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Organització i Usos del Temps


Detalles de Evento

  • Date:

Durant tot el mes de novembre està oberta la convocatòria del Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Organització i Usos del Temps, conegut fins ara com el Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps de l’Ajuntament a Barcelona.

 

El Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Organització i Usos del Temps té com a objectiu fomentar i ampliar el coneixement, així com visualitzar el treball realitzat per les empreses i organitzacions que presentin polítiques innovadores en la gestió de les persones treballadores mitjançant noves mesures d’organització del temps de treball, sensibilitzant la societat sobre aquestes pràctiques.

 

Per aquesta 9a edició del Premi, les candidatures es podran presentar fins al 30 de novembre seguint les bases específiques i a través del Portal de Tràmits, raó per la qual necessitareu el certificat digital.

 

Per ormalitzar la candidatura  cal que us descarregueu el formulari que trobareu al Portal de Tràmits o en aquest enllaç i que, un cop degudament complimentat i signat digitalment, el presenteu a través del mateix Portal de Tràmits.

 

NOTA: Tingueu en compte que, tot i que el formulari indica que cal adjuntar el logo de l’empresa en format png o jpg, el logo de l’empresa s’ha d’adjuntar en format pdf.

Les mesures de les empreses premiades i presentades a l’anterior edició ja mostren les tendències actuals. Podeu consultar els vídeos de presentació de les iniciatives premiades al 2019.

 

Si voleu més informació, la trobareu al web dels Usos del temps.

Subscriu-te al nostre newsletter

Pin It on Pinterest