Premis de la UE a les Dones Innovadores


Detalles de Evento

  • Date:

La Comissió Europea ha llençat la sisena edició dels Premis per a dones innovadores. Aquests premis reconeixen a les dones empresàries que han desenvolupat i posat al mercat una innovació destacada.

 

Les dones estan poc representades pel que fa a la creació d’empreses innovadores. Es tracta d’un sector potencial no explotat per Europa, que necessita optimitzar tots els recursos disponibles per mantenir-se competitiu i trobar solucions als nostres reptes socials. Aquest premi reconeix el paper de les dones per aconseguir innovacions en el mercat i destacar els èxits de les empresàries que dirigeixen empreses innovadores.

 

El premi es concedirà  fins a 4 dones innovadores en total, que han tingut el major impacte en l’ecosistema de la innovació transformant idees en productes i serveis nous i avançats en benefici dels ciutadans europeus.

 

El concurs està finançat pel programa Horizon 2020 i s’atorgaran tres premis de 100.000 € cadascun en la categoria principal de dones innovadores. També s’atorgarà un premi especial de 50.000 € a una empresària emergent i al començament de la seva carrera (de 35 anys o menys).

 

El concurs està obert a dones de tota la UE i països associats al programa Horitzó 2020, que han fundat una empresa reeixida i han aportat innovació al mercat.

 

Les sol·licituds seran valorades per un grup d’experts independents d’arreu d’Europa.

 

El termini de presentació de candidatures finalitza el 16 de gener de 2019.

 

Podeu trobar tota la informació, les bases de participació, terminis, guia de sol·licitud, etc. a través del següent enllaç.

 

Font: Comissió Europea, 27-12-2018

Subscriu-te al nostre newsletter

Pin It on Pinterest