Presentació pública de la Plataforma de Conselleres i Directives. Una eina per a les empreses, una oportunitat per a les dones.


Detalles de Evento

Este evento terminó el 28 noviembre 2016


Objectius

Presentar públicament les primeres dones que han estat acreditades a través de la Plataforma de Conselleres i Directives de l’Observatori Dona, Empresa i Economia. Juntament amb l’entrega de diplomes hi haurà breus intervencions en les qual es vol posar de relleu la poca presència de dones en els consells d’administració de les empreses, així com també el fet que la Plataforma és una eina útil en dos sentits; en un primer per a les dones que volen assumir aquests càrrecs i en un segon per totes aquelles empreses que volen complir la Llei.

Destinataris

Empresaris, empresàries, directius, directives, consellers, conselleres i professionals, comandaments intermedis i responsables d’equips interessats en les mesures de conciliació a les empreses catalanes i també a les dones que ja han passat el procès d’acreditació de Conselleres i Directives.

Programa

COMMUNIGATOR_865_Cons_Direct_v2_cat

 

 

 

INSCRIPCIONS

Les inscripcions es poden realitzar  a través del correu directe   donaempresaeconomia@cambrabcn.org   i també a través del tèlefon 902 448 448 (ext. 5483)

Subscriu-te al nostre newsletter

Pin It on Pinterest