Primer Barcelona Grad Cohort Workshop #BGCW2018


Detalles de Evento

  • Date:
  • Lugar de encuentro: Campus Nord-B6

 

Els dies 18 i 19 d’octubre de 2018 tindrà lloc a Barcelona el primer Grad Cohort Workshop fora dels EEUU, organitzat per la Facultat d’Informàtica de Barcelona (FIB) de la Universitat Politècnica de Catalunya i la Comissió de Gènere Dones-COEINF del Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya.

Aquesta primera edició està lligada amb l’acte d’investidura de la Sra. Margaret Hamilton com a doctora honoris causa per la UPC. Va ser qui va definir el terme “enginyeria de software” quan treballava a les missions Apol·lo de la NASA.

Els Grad Cohort Workshop van començar als EEUU el 2004. Són trobades de dones estudiants de màster o doctorat en l’àmbit de la informàtica.

L’objectiu d’aquestes trobades és:

    Contribuir a la visibilització de la dona en el nostre àmbit tecnològic.
    Oferir a les participants les diverses perspectives professionals.
    Crear un espai de networking.
    Animar les dones a no abandonar el sector.

Les sessions de treball consistiran en xerrades i taules rodones sobre soft skills, innovació, ètica, etc. S’utilitzarà tant el català com el castellà i l’anglès, no hi haurà traducció simultània.

En aquesta primera edició només s’admetran 50 participants que gaudiran gratuïtament de totes les activitats, àpats i allotjament a l’hotel (en habitació doble).

Si ets dona i estudies un màster o fas un doctorat en titulacions de l’àmbit de la informàtica vine al Barcelona Grad Cohort Workshop. El termini d’admissió finalitza el 22 de juliol.

Podeu trobar tota la informació acutalitzada al web bgcw.enginyeriainformatica.cat

 

Font: (FIB)  Universitat Politècnica de Catalunya, 16-7-2018

 

 Més informació

Subscriu-te al nostre newsletter

Pin It on Pinterest