Tallers GIRA Dones Coca-Cola: diversitat i inclusió per construir una societat millor


Detalles de Evento

  • Date:

GIRA Dones és un itinerari formatiu obert a dones d’entre 18 i 60 anys, empleades i aturades, de ciutats i pobles, que vulguin emprendre o millorar la seva ocupabilitat.

Quan el nombre de dones ocupades augmenta, les economies creixen i són més fortes. De fet, si el 2025 les dones aconseguissin tenir un paper idèntic a el dels homes en el mercat laboral, podrien agregar-se a el PIB mundial fins a 28 bilions de dòlars, segons l’Institut Global McKinsey.

El món, indubtablement, podria ser un lloc diferent, però encara no ho és. Donar suport a les dones per estrènyer la bretxa de gènere, encara molt gran tot i els avanços de les últimes dècades, sembla condició sine qua non si volem un món més pròsper, divers i enriquidor.

Aquest és el plantejament que va portar a Coca-Cola a Espanya -amb la diversitat com a pilar estratègic- a posar en marxa el 2016 un dels seus projectes socials més ambiciosos: GIRA Dones.

Es tracta d’un recorregut formatiu obert a dones d’entre 18 i 60 anys, empleades i aturades, de ciutats i pobles de tot Espanya, amb un triple objectiu. De la mà d’entitats especialitzades en l’apoderament femení, busca, d’una banda, fomentar l’esperit emprenedor de les participants i ajudar-les a desenvolupar idees de negoci vinculades a el sector de l’alimentació i les begudes, i, de l’altra, millorar la seva ocupabilitat. Per a això, ofereix tres itineraris diferents.

 

Las 10 finalistas de la tercera edición de GIRA Mujeres

Viatge a l’emprenedoria en tres parades

És la ruta per a aquelles dones amb ganes d’emprendre, però sense una idea clara de negoci o encara en fase incipient. En ella, a través de tres etapes:- motivació, formació i acompanyament-, les dones són capaces d’aclarir el seu futur i trobar el seu propi camí:

Troba la teva ruta. En aquesta primera fase les participants assisteixen a dues sessions presencials teòriques en les que reben dosis extres de motivació i ajuda per identificar o definir els seus projectes.

-Inicia el teu viatge. Posteriorment, gaudeixen d’una formació en línia perquè puguin plasmar, d’una forma molt més concreta, les seves idees de negoci.

-T’acompanyem. Els deu millors projectes són seleccionats per rebre incubació i mentoria. I d’ells, els tres més innovadors obtenen més mentoria i un capital de suport per a començar.

Subscriu-te al nostre newsletter

Pin It on Pinterest