Sala de Premsa

L’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra i Aigües de Barcelona signen un acord per promoure l’activitat de l’ODEE

El conveni l’han signat la directora de Desenvolupament Sostenible de SUEZ Spain, Dulcinea Meijide, i el director de la Cambra de Barcelona, Xavier Carbonell.

L’Observatori Dona, Empresa i Economia (ODEE) de la Cambra de Comerç de Barcelona i Aigües de Barcelona (AGBAR) han signat un conveni amb l’objectiu d’establir un marc de col·laboració entre les dues institucions que fomenti l’esperit i activitat de l’Observatori. 

 

L’acord l’han signat aquest matí a la seu de la Cambra la directora de Desenvolupament Sostenible de SUEZ Spain, Dulcinea Meijide, i el director de la Cambra de Barcelona, Xavier Carbonell.

 

Amb aquest conveni, ambdues es comprometen a sumar esforços en l’actuació que duu a terme l’ODEE i en especial a promoure el desenvolupament de les seves activitats mitjançant la participació d’AGBAR com a patrocinador.

Així mateix, les activitats de l’ODEE persegueixen el:

  • Foment de la xarxa d’empresàries, amb l’objectiu de promoure la presència i la visibilitat de la dona en l’entorn econòmic, per tal que es pugui desenvolupar tant a nivell personal com professional i empresarial.
  • Realització de jornades i trobades empresarials.
  • Elaboració d’estudis sobre la situació de la dona en el món comercial i empresarial.
  • Continuar donant impuls a la Plataforma de la Base de Dades de Conselleres i Directives per visibilitzar les capacitats de les dones i incrementar les seves oportunitats.
  • Dur a terme accions informatives i de formació.

 

La Cambra de Comerç de Barcelona va crear l’any 2008 l’Observatori Dona, Empresa i Economia com a instrument de reflexió, estudi i actuació, amb l’objectiu de posar en valor la dona professional, emprenedora i empresària en el món econòmic actual i corregir així els desequilibris de gènere. La investigació d’aquests darrers anys converteix l’Observatori en un ens pioner en la identificació d’indicadors bàsics de recerca per investigar la situació de la dona en el món empresarial.

 

Font: Cambra de Comerç de Barcelona, 10 de gener de 2018

 

Subscriu-te al nostre newsletter

Pin It on Pinterest