Jornades

L’ODEE presenta els seus instruments d’apoderament femení i formació al BizBarcelona

L’Observatori Dona, Empresa i Economia ha presentat els seus instruments d’apoderament, formació i acreditació del talent femení en l’entorn econòmic i empresarial al saló BizBarcelona: La Plataforma de Conselleres i Directives, el Manual de Comunicació No Sexista i l’Escola d’Igualtat.

El BizBarcelona s’ha consolidat com l’esdeveniment anual de serveis de suport a l’emprenedoria, assessorament de plans de negoci, orientació per a autònoms, pimes i microempreses, que es celebra conjuntament amb el saló de l’Ocupació i es promogut per l’Ajuntament de Barcelona. Enguany un total de 12.000 visitants han passat pel recinte firal de Montjuïc a la cerca de noves oportunitats professionals i empresarials.

L’ODEE, expert en la situació i la gestió del talent femení, ha estat present en dos espais de trobada:

En una primera taula rodona on s’ha explicat com la nova Directiva Europea afecta a la gestió del talent i a la presència de dones en Consells d’Administració i quines eines existeixen per incorporar el balanç de gènere a la direcció de les empreses. S’ha comptat amb les ponències de Consol Vancells, experta en branding, comunicació corporativa i màrqueting digital; Marion Suffert, sòcia fundadora de Vasis Conseil i Laura Llinàs, coordinadora de l’ODEE, com a moderadora.

En la segona taula rodona, que porta per títol: Assolim la igualtat i acabem amb la pèrdua del talent femení, s’han exposat les principals eines de transformació cultural empresarial. S’ha comptat amb la participació de Marta Clua, responsable de sector públic de Bassetis; Beatriz Pérez, responsable de processos jurídic-laborals de FGC; Georgina Comas, CEO de TMComas i , moderant la taula, Laura Llinàs, coordinadora de l’ODEE.

Us deixem el vídeo resum de la jornada:

Subscriu-te al nostre newsletter

Pin It on Pinterest