Sala de Premsa

Mònica Roca participa en el Congrés Women Evolution

Women Evolution, el nou concepte de congrés de salut, benestar emocional i empreses per a les dones professionals, convoca al voltant de 400 dones directives i empresàries, i premia el talent femení a dones referents de diferents àmbits professionals amb el guardò «We Leadership».

La vicepresidenta primera de la Cambra de Comerç de Barcelona, Mònica Roca, ha inaugurat el congrés, juntament amb la consellera d’Empresa i Coneixement de Catalunya, Mª Àngels Chacón; el director d’ESADECREAPOLIS, Oriol Alcoba; la directora general del Cercle d’Economia de Barcelona, Marta Angerri; la vicepresidenta del COMB, Elvira Bisbe; la degana del Consell d’Infermeres de Catalunya, Núria Cuixart, i la vicepresidenta de COFB, Núria Bosch.

Àngels Chacón ha remarcat que el congrés és una eina per ser conscient que la intel.ligència emocional és una peça clau per aconseguir el lideratge femení, i la formació, la llibertat i l’existència de referents són essencials per potenciar el talent femení en la societat.

Mònica Roca, vicepresidenta primera de la Cambra de Comerç de Barcelona, enginyera de telecomunicacions i fundadora i directora del grup IsardSAT, també ha participat en la taula rodona WE Interview Lideratge Femení en Empreses Tecnològiques.

El premi «We Leadership» s’ha lliurat a: Carme Artigas, experta en Big Data i AI; Mara Dierssen, neuròloga i directora d’investigació del Centre de Regulació Genòmica de Barcelona; Núria Basi, empresària i presidenta del Grup 7; Mercè Conesa, presidenta del Port de Barcelona i Ana Maria Lajusticia, química, estudiosa, escriptora i conferenciant.

Finalment, la directora de l’Observatori Dona, Empresa i Economia, Anna Mercadé ha clausurat el congrés, juntament amb Eva Garcés, managing director & partner en Mendips Talent; Charo Izquierdo, directora general de revistes del Grupo Zeta i Carmela Fortuny, vicepresidenta segona de la Diputació de Barcelona.

Font: Women Evolution, 3-10-2019

Subscriu-te al nostre newsletter

Pin It on Pinterest