Jornades

Posa’t les Piles per la Tecno!!!

Imatge de la Jornada

Imatge de la Jornada

El proper divendres 1 de Juliol tindrà lloc la IV Jornada sobre Innovació a l’Ensenyament de la Tecnologia, que enguany té com a lema: Posa’t les piles per la tecno !!!, a les instal·lacions de l’ESEIAAT (UPC) a Terrassa (www.eseiaat.upc.edu).

Aquesta activitat pretén ser un espai per a compartir iniciatives i on poder debatre temes de docència i continguts de tecnologia en els currículums acadèmics. S’adjunta el programa previst que no quedarà definitivament tancat fins uns dies abans de la celebració de la jornada, per tal de donar l’oportunitat de participar en les diferents sessions paral·leles amb les aportacions, ponències, pòsters, etc. dels assistents.

Si es desitja compartir alguna experiència que s’ha dut a terme, en format de ponència, al formulari d’inscripció caldrà indicar-ho als organitzadors per reservar una franja de temps. Per participar en una taula de debat o bé presentar un pòster, s’ha d’indicar també al formulari d’inscripció. Amb totes les aportacions i intervencions es compta poder configurar un programa definitivament atractiu i engrescador.  S’han preparat uns models de ponència llarga (extended paper) i de ponència curta (one page paper) que s’hauran d’utilitzar per fer a mans dels organitzadors. Amb tot el que es recollirà, s’editarà un volum de ponències, amb ISBN, al qual constarà com a autors/es de les respectives participacions:

•    Template (model) de ponència llarga (extended paper): https://goo.gl/gSH0Qy
•    Template (model) de ponència curta (one page paper): https://goo.gl/iOZFKm

Per realitzar la inscripció, cal complimentar el formulari següent: http://goo.gl/forms/22Cn1Wz3MXnNE7272

La participació té un cost de 15€ que inclou el cafè i el dinar, però és gratuïta per als socis de la Societat Catalana de Tecnologia (que caldrà indicar prèviament).

En el link següent es troba la informació per ser membre de la SCT (Societat Catalana de Tecnologia ) i gaudir de diverses avantatges https://goo.gl/nk7OPI

Per a qualsevol dubte, consulta i/o aclariment contactar amb: innovatecno16@gmail.com

Font: UPC i SCT

Subscriu-te al nostre newsletter

Pin It on Pinterest