Opinió i articles d'interès

Anna Gener, rep el Premi Equipara

Anna Gener, Presidenta – CEO Barcelona Savills Aguirre Newman i membre del Consell de Conselleres de l’ODEE ha estat premiada amb el Premi Equipara. Un guardó que distingeix a aquelles persones o empreses que han destacat en el món empresarial de Catalunya, per la seva aportació a la igualtat de gènere, la paritat en drets i deures i la conciliació entre la vida laboral i la vida familiar.

El premi Equipara, patrocinat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), és un reforç a les polítiques de promoció de la igualtat de gènere i la paritat en el treball d’homes i dones en l’àmbit social i empresarial de Catalunya. Pretén ser un  premi exemplificador i pot recaure tant en empreses com en institucions o en persones individuals la trajectòria i el llegat de les quals destaquen, i que acreditin els mèrits que inspiren aquest apartat dels Premis Empresa de l’Any, mitjançant els quals el Grup Zeta vol valorar l’esforç del teixit industrial català i la seva aportació a una societat que sigui cada dia més equitativa, rica i progressista.

Anna Gener afirma: «Necessitem més dones en els àmbits de decisió econòmics i empresarials. Ens mereixem una economia més forta i una societat més justa».

 

Font: ODEE, 18-01-2018

Subscriu-te al nostre newsletter

Pin It on Pinterest