Sala de Premsa

Campanya 8M Equilibrem la Balança

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, 8M, l’Observatori Dona, Empresa i Economia (ODEE) de la Cambra de Comerç de Barcelona, impulsa la campanya de comunicació: «Equilibrem la Balança»

La campanya té per objectiu evidenciar les persistents desigualtats que encara pesen en vers les dones i que desequilibren dia a dia la balança de la igualtat de gènere.

Sota el claim: «Equilibrem la Balança» es posa el focus en 8 aspectes on la dona se situa clarament inferior a l’home. Les xifres que donen sentit a la iniciativa s’extreuen de l’estudi Indicadors d’Igualtat de Gènere a Catalunya 2023 elaborat per l’ODEE de la Cambra de Comerç de Barcelona.

L’estudi en qüestió quantifica el grau de desigualtat de gènere que existeix avui dia a Catalunya en cinc àmbits: 1) formació, 2) mercat de treball, 3) sector TIC i R+D, 4) condicions de vida i 5) empoderament; i ofereix una comparativa de l’evolució dels indicadors amb les edicions passades de l’informe (2015, 2017 i 2020)

Aquestes xifres no són simples estadístiques; representen una realitat que demana un canvi immediat. A l’ODEE, cada dia és 8M. Però en aquestes dates, més que mai, volem visibilitzar la realitat per transformar-la i avançar cap a un món igualitari i just.

Més informació:

Font: ODEE 04-03-2024

Subscriu-te al nostre newsletter

Pin It on Pinterest