Jornada Jornada InnoDona


Detalles de Evento

  • Date:
  • Lugar de encuentro: Citilab

Innobaix posa en marxa el programa InnoDona, pensat per donar protagonisme a les dones empresàries i emprenedores del territori del baix llobregat. L’objectiu és generar punts de trobada i aportar coneixements d’alt nivell. A més, es posaran a l’abast iniciatives que treballen per empoderar les dones, facilitar el seu camí emprenedor i crear aliances, on l’Observatori Dona Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona participarà donant a conèixer el seu projecte.

El programa comença amb la Jornada InnoDona, una gran trobada d’emprenedores amb totes les entitats del territori que treballen amb dones, específicament en l’àmbit professional.

La jornada servirà per crear vincles entre les diferents iniciatives, les dones que hi ha al darrere i aquelles que necessiten suport per avançar en els seus projectes.

Programa
  • 10.00 Presentació. Com treballem per donar eines a les dones emprenedores i empresàries des d’Innobaix, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i el Consell Comarcal del Baix Llobregat.
  • 10.35 Dinàmica de networking a càrrec de Rosaura Alastruey, una de les grans expertes del país en generar oportunitats de negoci connectant persones.
  • 11.35 A mig matí farem una aturada per poder parlar i compartir
  • 11.45 Per acabar, us donarem a conèixer algunes entitats que treballen donant suport a dones professionals, empresàries i emprenedores.

El programa InnoDona també inclou una sèrie de 6 webinars en els que dones professionals de diversos àmbits expliquen els fonaments de les seves especialitats.

Inscripcions clicar aquí.

Subscriu-te al nostre newsletter

Pin It on Pinterest