Opinió i articles d'interès

Núria Castell, degana de la Facultat d’Informàtica de Barcelona

15 de juny 2014

La professora Núria Castell Ariño és doctora en Informàtica per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), des de l’any 1989, i llicenciada en Informàtica per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), des de l’any 1981. Actualment és professora del Departament de Llenguatges i Sistemes Informàtics (LSI) de la UPC, fent docència a la Facultat d’Informàtica de Barcelona (FIB) des de l’any 1982.

Des de l’any 2010 és degana de la FIB.  Participa activament en el disseny i innovació de programes educatius, no només a nivell UPC sinó també en el marc de projectes europeus, essent la coordinadora UPC en algun d’ells com ara el Màster Europeu en Llenguatge i Parla (1999-2004).

Ha publicat articles en congressos, revistes i llibres, relacionats principalment amb el processament del llenguatge natural i alguns amb temes referents a l’educació. Ha rebut el Premi UPC a la Qualitat en la Docència Universitària (8a edició), i el Premi Jaume Vicens Vives del govern de la Generalitat de Catalunya. Ha participat en projectes de recerca nacionals i europeus, essent la investigadora responsable en alguns d’ ells. També ha estat revisora de projectes per a la Unió Europea, així com revisora de propostes de projectes finançats pel Govern Espanyol.


Més informació:

Subscriu-te al nostre newsletter

Pin It on Pinterest